Garancia

1 perc olvasási idő
Bejegyzés kiemelt képe

Hogyan juthatunk tetőfelújítás során a leghosszabb garanciához?

Amikor otthonunk fedelét újítjuk fel, nem csupán évekre tervezünk vele, hanem egy életre. Ezért is nagyon fontos, hogy megvizsgáljuk, hogy a választott tetőcserép gyártó milyen garanciát vállal termékeire.

Nézze meg, hogy miért ajánljuk beton tetőcserepeinket, melyekre 50 év írásos garanciát kínálunk.

Hasznos információk a videó anyagához

Miért fontos a garancia?

A jogszabályok a szerkezeti anyagokra vonatkozóan 10 éves, a nem szerkezeti építőanyagokra 5 éves szavatossági illetve jótállási időszakot írnak elő. Ez sok esetben rövidebb idő, mint amennyi alatt a megvalósításhoz szükséges összeget megtakarítjuk. Éppen ezért jogos elvárás, hogy ennél jóval hosszabb időre szeretnénk bebiztosítani az épületünk, tetőnk megfelelőségét. A tetőfedőanyag gyártók a jogszabályban előírtnál hosszabb, 30, 33 vagy akár 50 év garanciát is adnak a tetőfedő anyagokra.

Valóban kibír 50 évet a betoncserép?

Korábban a cserepeket kézzel készítették. Ennek ellenére akár még a múlt század húszas éveiben készült cserepek közül sok ma is a tetőn van és az alapvető funkcióját, a csapadékvédelmet ellátja. A mai korszerű technológiával előállított cserepek a korábbinál sokkal tömörebbek, alacsony a vízfelvételük és ebből eredően nagyon hosszú ideig fagyállóak.

Milyen többletgaranciát kaphatok?

Amennyiben rendszerben gondolkodik, tőlünk többet kaphat. Ilyen például az életre szóló garancia, amelynek részletes feltételeit itt találja!

Mit kell tennem a garancia érvényesítéséhez?

A vásárlástól számított hat hónapon belül vissza kell küldeni a vásárlást igazoló számla másolatát a gyártó címére. A garanciális igény érvényesítéséhez meg kell őrizni a garancialevelet, a számlát és a szállítólevelet.
dekorációs kép egy emberről dekorációs kép egy emberről
Érdeklődés