Tetőtépítek logo

Árajánlat

Bejegyzés kiemelt képe

Stílusváltás, sérült cserepek, beázás. Jelek, amelyek a tetőcsere vagy -felújítás szükségességét jelzik.

Nem tudja, hogyan kérjen szakszerű árajánlatot tetőfelújítás során?

Nézze meg videónkat, és segítünk, hogy Ön is tisztán lássa, mire kell figyelni, ha ajánlatot kér!

Hasznos információk a videó anyagához

Valóban díjmentes a gyártói anyagszükséglet-számítás?

Anyagszükséglet-számításunk valóban díjmentes, és Önre nézve nem jár semmilyen kötelezettséggel, nincs apró betűs rész. A gyártó a kapott rajzok alapján elkészíti az anyagszükséglet-számítást, amiben nem csak az alapcserepeket, hanem az összes szükséges rendszer-kiegészítőt is feltünteti. Amennyiben a kivitelezésben is segítségre van szüksége, keresse meg az Ön lakóhelyéhez legközelebbi tetőfedőt ÁcsKereső oldalunkon.

Milyen tetőrendszer-elemekre van szükségem?

A tető korszerű és szakszerű kialakításához sokféle elemre van szükség. Érdemes élni az ingyenes anyagszükséglet-számítás lehetőségével, hiszen így pontosan meghatározható, hogy Önnek mennyi tetőcserépre, beton-, fém- és műanyag rendszerelemre van szüksége. Ha kérdése merülne fel a különböző elemek funkcióival kapcsolatban, kérjen segítséget szakértőinktől!

Csak a végösszeg számít?

Természetes, hogy a tetőépítés során az árajánlatok összehasonlításakor a végösszeg az egyik legfontosabb szempont. Emellett azonban az árajánlatok beltartalmát is érdemes tanulmányozni, hiszen ezek gyártónként eltérhetnek. A végösszeg tehát nem az egyetlen indikátora annak, hogy Ön mit kap a pénzéért. Ha segítségre van szüksége, kérje szakember segítségét!

Mit tartalmaz az ingyenes anyagszükséglet-számítás?

Egy szakszerű gyártói anyagszükséglet-számítás tartalmazza
  • a szükséges alapelemeket, minden olyan elemet ami a szakszerű tető kialakításához elengedhetetlen (pl. az alapcserepek, kúpcserepek, szellőzőcserepek)
  • minden javasolt kiegészítőt, amitől a tető teljes, tartós és szakszerűen kivitelezett lesz (pl. kúpalátét, alátéthéjazat (tetőfólia), ereszszellőző-elem, hófogó, stb.)
  • minden olyan további kiegészítő elemet, ami a különböző speciális igényekhez szükséges (pl. csatornaszellőző, antennakivezető vagy a járást biztosító elemek)
Érdemes élni az ingyenes anyagszükséglet-számítás lehetőségével, hiszen így pontosan meghatározható, hogy Önnek mennyi tetőcserépre, beton-, fém- és műanyag rendszerelemre van szüksége.
dekorációs kép egy emberről dekorációs kép egy emberről
Érdeklődés