Tetőtépítek logo

És így raktuk a napelemet-egy kis előzetes!

Bejegyzés kiemelt képe

Köszönjük a videót a SzakiEllenőr-csaladihazepites1 csatornának!
Tető(m)projekt újabb fejezet

Rezsnyák Péter, kivitelező, építész, YouTuber megmutatja, hogy hogyan építik be a Terrán Generon napelemes rendszert saját családi házuk fedésébe.


A videóban elhangzottak nem a gyártó véleményét tükrözik, az esetleges tévedésekért a Terrán Kft. nem vállal felelősséget.

Hasznos információk a videó anyagához

Hogyan kell beépíteni a kúpalátétet?

Két tetőfelületet általában ún. kúpalátét-tekerccsel (roll) csatlakoztatnak egymáshoz. A roll elhelyezése előtt gerinclécet vagy gerincpallót kell beépíteni. Ezt úgy kell pozícionálni, hogy erre feküdjön majd fel a kúpcserép. Nagyon fontos, hogy a kúpalátét nyúlási tényezője és a szélessége igazodjon a cseréptípushoz. Nagyobb cseréphullámhoz szélesebb és nagyobb nyúlási tényezőjű rollt kell használni. A kúpalátét középső vezetővonala mentén a rollt tűzőkapoccsal rögzíteni kell, majd csatlakoztatni előbb az egyik, majd a másik tetőfelület cserepeihez.

Valóban díjmentes a gyártói anyagszükséglet-számítás?

Anyagszükséglet-számításunk valóban díjmentes, és Önre nézve nem jár semmilyen kötelezettséggel, nincs apró betűs rész. A gyártó a kapott rajzok alapján elkészíti az anyagszükséglet-számítást, amiben nem csak az alapcserepeket, hanem az összes szükséges rendszer-kiegészítőt is feltünteti. Amennyiben a kivitelezésben is segítségre van szüksége, keresse meg az Ön lakóhelyéhez legközelebbi tetőfedőt ÁcsKereső oldalunkon.
dekorációs kép egy emberről dekorációs kép egy emberről
Érdeklődés