Tetőtépítek logo

Neked is nehéz a tetőcserép-választás?

Bejegyzés kiemelt képe


Köszönjük a videót a SzakiEllenőr-csaladihazepites1 csatornának!

"Óriási vita? Neked is nehéz a választás?
Tető(M)projekt . Majd a feleséged megmondja!"

Rezsnyák Péter, kivitelező, építész, YouTuber és felesége is a Terrán termékei mellett döntöttek. A videóból kiderül, hogy melyik betoncserép-színt választották a Generon napelemes tetőrendszer mellé.


A videóban elhangzott állítások nem a Terrán álláspontját tükrözik, a tényközlés során szubjektív, hibás információk is elhangozhatnak. Az esetleges tévedésekért, a pontatlan tájékoztatásért nem vállaljuk a felelősséget!

Hasznos információk a videó anyagához

Miért környezettudatos választás a betoncserép?

A betoncserepek az legelterjedtebb tetőfedő anyagok közül az egyik legalacsonyabb energiafelhasználással állíthatók elő. A betoncserép az energiafelhasználással arányos CO2 és egyéb gázok kibocsátásának mérséklésével a leginkább ökologikus választásnak számít. A környezet szempontjából további előny, hogy akár 100 éves élettartamot is megérhet.

Miért fontos a garancia?

A jogszabályok a szerkezeti anyagokra vonatkozóan 10 éves, a nem szerkezeti építőanyagokra 5 éves szavatossági, illetve jótállási időszakot írnak elő. Ez sok esetben rövidebb idő, mint amennyi alatt a megvalósításhoz szükséges összeg megtérül. Éppen ezért jogos elvárás, hogy ennél jóval hosszabb időre biztosíthassuk tetőnk élettartamát. A tetőfedőanyag-gyártók a jogszabályban előírtnál hosszabb, 30, 33 vagy akár 50 év garanciát is adnak a tetőfedő anyagokra. További információ a garanciáról

Mit tartalmaz az ingyenes anyagszükséglet-számítás?

Egy szakszerű gyártói anyagszükséglet-számítás tartalmazza
  • a szükséges alapelemeket, minden olyan elemet ami a szakszerű tető kialakításához elengedhetetlen (pl. az alapcserepek, kúpcserepek, szellőzőcserepek)
  • minden javasolt kiegészítőt, amitől a tető teljes, tartós és szakszerűen kivitelezett lesz (pl. kúpalátét, alátéthéjazat (tetőfólia), ereszszellőző-elem, hófogó, stb.)
  • minden olyan további kiegészítő elemet, ami a különböző speciális igényekhez szükséges (pl. csatornaszellőző, antennakivezető vagy a járást biztosító elemek)
Érdemes élni az ingyenes anyagszükséglet-számítás lehetőségével, hiszen így pontosan meghatározható, hogy Önnek mennyi tetőcserépre, beton-, fém- és műanyag rendszerelemre van szüksége.
dekorációs kép egy emberről dekorációs kép egy emberről
Érdeklődés