Tetőtépítek logo

Termelnek a cserepek! Már megy a visszatermelés, nézzétek meg, ilyen lett!

Bejegyzés kiemelt képe

Köszönjük a videót a SzakiEllenőr-csaladihazepites1 csatornának!

Elkészült Rezsnyák Péter, kivitelező, építész, YouTuber tetője prémium minőségű Terrán betoncserepekkel és stílusos Generon napelemes tetőcseréppel.


A videóban elhangzottak nem a gyártó véleményét tükrözik, az esetleges tévedésekért a Terrán Kft. nem vállal felelősséget.

Hasznos információk a videó anyagához

Kihasználható-e a teljes tetőfelület Generon telepítésére?

Azok az összefüggő tetőszakaszok használhatók ki, amelyek tájolása megfelelő. A tetőfelület széleitől (orom, falszegély, tetőgerinc, eresz, vápa) és a tetőfelépítményektől (kémény, tetőablak stb.) legalább két cserépnyi (kb. 60 cm-nyi) távolságot el kell hagyni. Ezeket a tetőfelületeket Terrán Zenit vagy Rundo cseréppel kell fedni.

Felrakható-e a Terrán Generon több, egymással összefüggő tetőszakaszra?

Igen, felrakható, a szolár rendszerekre általánosan érvényes kötöttségekkel. Csak azonos tájolású és hajlásszögű szakaszok köthetők egy áramkörre.

Hogyan kaphatok árajánlatot a Generon napelemes rendszerre?

A terran-generon.hu oldalon az Ajánlatkérés menüpontra kattintva.

Mi történik egy Generon-elem meghibásodása esetén?

A Generonra nem jellemző a meghibásodás, de ha egy elemnél mégis eltérés érzékelhető, akkor az könnyen cserélhető. További pozitívum, hogy 1 elem meghibásodása nem okozza a teljes kör kiesését. Fontos tudni, hogy egy elem nem megfelelő működése 15 Wp teljesítménykiesést eredményez, ami elenyésző az összteljesítményhez képest, a fogyasztó számára így ez nem jár észlelhető változással.

A csatlakozók száma nem jelent-e nagyobb meghibásodási kockázatot?

Az általunk használt ún. MC 4 csatlakozókat a szoláripar évtizedek óta gyártja és használja. Az elmúlt évtizedekben több tízmilliárd darab készült világszerte. Az általunk beépített csatlakozók megbízhatósága kiváló, így a meghibásodás kockázata alacsony.
dekorációs kép egy emberről dekorációs kép egy emberről
Érdeklődés